Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

24
november
2022

Terugblik regionale netwerkbijeenkomsten

Voor de herfstvakantie heeft in elke regio een netwerkbijeenkomst op een gastschool plaatsgevonden. Het was fijn om elkaar weer ‘live’ te treffen om met elkaar te brainstormen en te horen hoe het bij andere scholen in de praktijk gaat. Uitwisselen van ervaringen en tips geeft nieuwe energie. Dank aan de gastscholen en alle deelnemers voor hun actieve inbreng!

In de 2e ronde regionale netwerkbijeenkomsten gaan we dieper in op 2 thema’s, namelijk Technologie binnen Z&W en (Praktijk)lessen Z&W aan leerlingen met een zorgvraag. Bij Evenementen vind je de data van de 2e ronde regionale netwerkbijeenkomsten. Alle contactpersonen van lidscholen ontvangen t.z.t. de uitnodiging voor de betreffende regionale netwerkbijeenkomst. Mocht een datum van een bijeenkomst in een andere regio beter uitkomen in je agenda, stuur een mail naar het secretariaat, dan ontvang je de juiste uitnodiging.

Presentaties: