Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

10
juni
2024

Geslaagde landelijke dag platform Z&W

Met trots en tevredenheid kijken we terug op de landelijke dag Z&W die afgelopen donderdag 6 juni plaatsvond bij leerhotel Het Klooster. Het was een bijzondere dag waarop zo’n 200 Z&W docenten bijeenkwamen om van en met elkaar te leren onder andere tijdens deelsessies naar keuze en een bezoek aan de informatiemarkt.

Elles de Bruin en Astrid Cornelisse openden de dag met bespiegelingen over de toekomst van de zorg naar aanleiding van gesprekken die ze voerden voor hun podcast en documentaire De toekomst is grijs. En Janneke ter Bille liet ons in haar slot presentatie zien en ervaren hoe je als docent het verschil kunt maken voor je leerlingen. Tussendoor was er het feestelijke moment waarop de Z&W docent én Z&W uitblinker van het jaar bekend zijn gemaakt. Jeannette Teunissen (Metzo College) mag zich dit jaar als onderwijsassistent de Z&W uitblinker van 2024 noemen, Veronica Kottelaar (Maris College) de Z&W docent van 2024. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Kortom, we kijken terug op een geslaagde dag. Dank aan iedereen die aanwezig was!