We wilden werken met ons hoofd, handen, maar vooral vanuit ons hart, dus kozen we omdat we graag met mensen werken voor het profiel Zorg en Welzijn.

Uitkomst groepsgesprek Klas ZW4K, Schoonhovens College

Heutink

Over Heutink
Heutink is totaalleverancier voor kinderopvang, onderwijs en zorg. Wij hebben alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met opvang, onderwijs en ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting en ICT.

Onze missie
Heutink wil iedereen die te maken heeft met primair onderwijs, voortgezet onderwijs, kinderopvang en Zorg & Welzijn en ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar adviseren, informeren en inspireren. Hiermee wil Heutink helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling.

Wat betekenen wij voor Zorg & Welzijn?
Wij creëren innovatieve en flexibele omgevingen waar leerlingen Zorg & Welzijn kennismaken met nieuwe technologieën als 3D-printen, lasersnijden, robotica, VR en AR. Een plek waar leerlingen worden uitgedaagd en nieuwe inzichten krijgen. Daarnaast zijn de knutselmaterialen en spelmaterialen ook inzetbaar. Wij stellen graag een pakket op maat voor jou samen op het gebied van leermiddelen en inrichting.

Inrichting gestoeld op visie
We leveren meubilair en inrichtingsoplossingen het onderwijs, kinderopvang en dus ook Zorg & Welzijn-lokalen. Visie is leidend, maatwerk wordt vanzelfsprekender en ontwikkelen en leren wordt flexibeler. Dit alles heeft gevolgen voor de leeromgeving. Wij bieden een brede diversiteit aan stijlen en sferen en draaien naast kwaliteit en betrouwbaar projectmanagement ook onze hand niet om voor maatwerk. Elk project begint met een wens. Die inspireert tot een ontwerp en wordt uiteindelijk vertaald naar de praktijk. Je kunt bij ons terecht voor een vervangende bureaustoel tot aan een complete (her)inrichting. We denken creatief en oplossingsgericht mee en durven waar nodig buiten de lijntjes te kleuren. Jouw visie, ons maatwerk, de beste merken!

Zo werken wij op het gebied van Zorg & Welzijn
Heutink wil de klant inspireren en innoveren; onze adviseurs komen graag bij je langs om mee te denken en te adviseren. Wij helpen om de leerlingen kennis te laten maken met de praktijkvakken en de beleving van het werkveld of een vervolgopleiding te ervaren. Wil je als docent nieuwe technieken leren gebruiken in de lessen? Wij kunnen je helpen om eventuele scholing op te starten.

Meer weten?
Ga voor meer informatie of ons assortiment naar: www.heutink.nl. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0548 – 53 66 66 of een e-mail te sturen naar info@heutink.nl.