De ideeën en verhalen van mede-vakcollega’s zijn waardevol. Na iedere bijeenkomst zit ik weer vol inspiratie om deze ideeën bij ons toe te passen.

Lotte Verheijden, docent Z&W Hanze College

4
juli
2018

Sterk beroepsonderwijs van start

Het ministerie van OCW, de AOC Raad, MBO Raad, Stichting Platforms VMBO (SPV), Platform TL en de VO-raad zetten zich de komende jaren samen in voor innovatief en toekomstbestendig beroepsonderwijs. Deze organisaties vinden het belangrijk om de komende jaren voort te bouwen op de vernieuwingen die in het vmbo én mbo hebben plaatsgevonden. Via het programma Sterk beroepsonderwijs wordt gewerkt aan de erkenning van beroepsonderwijs vmbo-mbo als onderwijs met perspectief, dat ruimte biedt voor verschillen en dat trots op praktijkgericht leren uitstraalt. Sterk beroepsonderwijs focust hierbij op goed en toegankelijk aanbod vmbo-mbo in elke regio. Informatie over het programma Sterk beroepsonderwijs vindt u op www.sterkberoepsonderwijs.nl, via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief Sterk beroepsonderwijs.

Koploper

Kent u of bent u een goed voorbeeld voor de samenwerking vmbo-mbo? Meldt u zich dan als koploper op de site van Sterk beroepsonderwijs.