Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

29
juni
2022

Regionale netwerkbijeenkomsten september / oktober 2022

Snel na de zomervakantie organiseren we voor onze leden in de 5 regio’s fysieke netwerkbijeenkomsten. Het gaat telkens om een middagbijeenkomst van 13.30 – 16.15 uur.

Datum Regio Plaats van bijeenkomst
22 september 2022 Midden-west Lekkerkerk
29 september 2022 Midden-oost Lichtenvoorde
6 oktober 2022 Noord-oost Steenwijk
13 oktober 2022 Noord-west Alkmaar
20 oktober 2022 Zuid Eindhoven

 

Alle scholen die lid zijn van het platform ontvangen 2 weken voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst een uitnodiging voor de regio waarbij de school is aangesloten. Mocht een datum of plaats van een andere regio dit keer beter schikken, mail ons dan. Je ontvangt in dat geval ook de uitnodiging van de regionale netwerkbijeenkomst waar je voorkeur naar uitgaat.

De regionale netwerkbijeenkomsten vinden plaats op een vmbo-school en staan in het teken van een hernieuwde kennismaking. In de afgelopen 2 jaren hebben we elkaar vooral online gezien en hebben we geen fysieke ontmoetingen in de regio kunnen organiseren. Daarnaast hebben we in deze periode nieuwe regiobestuurders in het bestuur mogen verwelkomen. Het netwerken met collega’s en uitwisselen van ervaringen zal daarom centraal staan bij de regionale netwerkbijeenkomsten. Om zicht te krijgen op de scholen van elke regio, zetten we direct na de zomervakantie een klein onderzoek uit onder onze leden. We hopen van harte dat zoveel mogelijk aangesloten scholen hieraan mee willen werken.