Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

13
september
2023

Noteer alvast: Landelijke dag Z&W op 6 juni 2024!

Voor de zomervakantie zijn de data van de regionale netwerkbijeenkomsten gecommuniceerd. Inmiddels is ook de datum van de landelijke dag bekend: 6 juni 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda. Als je een idee hebt voor invulling van een deelsessie op deze dag door jezelf of een externe, laat het ons weten door een mail te sturen naar het platform.

Hieronder vind je nogmaals de data van de regionale netwerkbijeenkomsten van dit schooljaar, nu met locaties waar de bijeenkomsten van de 1e ronde plaatsvinden. Zo’n 2 weken voor de bijeenkomst ontvangen de contactpersonen van het platform de uitnodiging met exacte locatiegegevens met het verzoek deze uitnodiging door te sturen naar de Z&W collega’s.

Mocht het je beter uitkomen om een bijeenkomst in een andere regio te bezoeken, stuur dan een mail naar Nicole Sennema. Zij zorgt dan dat je de juiste uitnodiging ontvangt.