Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

14
april
2024

Landelijke dag Z&W

Z&W: met hart en ziel voor onze leerlingen

Op 6 juni 2024 vindt de jaarlijkse landelijke dag Z&W plaats, wederom in Amersfoort. We hebben een mooi, afwisselend programma samengesteld met plenaire sessies en twee rondes met deelsessies waarvoor je bij inschrijving een keuze kunt maken. Tijdens de opening van de dag maken we bekend wie zich Z&W docent én wie zich Z&W uitblinker van 2024 mogen noemen. Het is niet meer mogelijk om een collega aan te melden. 

Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de informatiemarkt niet. Op alle vrije momenten kun je de stands van uitgevers en leveranciers bezoeken. Kom op tijd naar Amersfoort om onder genot van een kop koffie/thee in gesprek te gaan met de standhouders.

Programma

Vanaf 9:00 uur  Hartelijke ontvangst met koffie/thee en bezoek aan de informatiemarkt

10:00 uur            Plenaire opening met:
– Welkomstwoord van Raymond Nijenhuis (voorzitter platform)
– Bekendmaking Z&W docent én Z&W uitblinker van 2024
– Podcastmakers Elles de Bruin en Astrid Cornelisse in gesprek over hun podcast en documentaire ‘De toekomst is grijs

11.00 uur            Pauze en bezoek aan informatiemarkt
11.30 uur            1e ronde met deelsessies
12.30 uur            Uitgebreide lunch met bezoek aan informatiemarkt
13.30 uur            2e ronde met deelsessies
14.30 uur            Plenaire presentatie van Janneke ter Bille: De pedagogische relatie met je leerlingen
15.30 uur            Start borrel en bezoek informatiemarkt
16.00 uur            Einde landelijke dag

Inschrijven tot 22 mei 2024

Als je wilt deelnemen aan deze landelijke dag in Amersfoort, dan moet je je daarvoor inschrijven. Dit kan tot 22 mei 2024. Er worden in elke ronde 7 deelsessies aangeboden. Je kunt in beide rondes inschrijven voor een deelsessie en daarbij geldt vol = vol. Je kunt ook kiezen voor ‘geen deelsessie’, zodat je de informatiemarkt kunt bezoeken of kunt netwerken.

Voor wie?

Om deel te nemen aan de landelijke dag moet je school lid zijn van het Platform VMBO Zorg & Welzijn. Per lidmaatschap mogen twee personen gratis deelnemen, mits tijdig aangemeld. Het is mogelijk om met meer docenten deel te nemen aan de landelijke dag. Voor elke extra collega wordt na inschrijving €100,- in rekening gebracht. Iedereen die zich vóór 22 mei heeft ingeschreven en de volledige dag heeft bijgewoond, ontvangt na afloop een bewijs van deelname.

Inschrijven