Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

30
september
2021

Landelijke dag Z&W 2021

Uitnodiging landelijke dag ZW 2021 - 375.jpg

We hebben er even op moeten wachten, maar op donderdag 18 november 2021 is het dan zover: de 9e landelijke dag Z&W met dit keer als thema Z&W samen vooruit!

We hebben een interessant programma samengesteld met een plenaire sessie en 3 workshoprondes. Je krijgt de mogelijkheid om in 2 rondes een workshop naar keuze te volgen. De ronde waarin je geen workshop volgt, kun je in de plenaire zaal de interactieve presentatie Wel helpen niet overnemen volgen. Je kunt natuurlijk ook de informatiemarkt met uitgevers bezoeken of netwerken met collega-docenten.

Inschrijven tot 1 november 2021

Als je wilt deelnemen aan deze landelijke dag in Amersfoort, dan moet je je inschrijven. Dit kan tot 1 november 2021. Er worden 11 workshops aangeboden verspreid over 3 rondes. Je kunt je in 2 rondes inschrijven voor een workshop en daarbij geldt vol = vol.

Bij binnenkomst vragen we om een corona toegangsbewijs en identiteitsbewijs. Zonder coronatoegangsbewijs met geldige legitimatie kunnen we je helaas geen toegang verlenen.
Meer informatie

Voor wie?

Om deel te nemen aan de landelijke dag moet je school lid zijn van het Platform VMBO Zorg & Welzijn. Per lidmaatschap mogen twee personen gratis deelnemen, mits tijdig aangemeld.