Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

21
juni
2023

Landelijke dag weer een succes

Op 1 juni jl. hebben we bij Leerhotel Het Klooster onze jaarlijkse landelijke dag Z&W georganiseerd. Met 200 deelnemers, 13 verschillende deelsessies en 6 standhouders kijken we trots terug op een geslaagde dag. Veel docenten hebben ook het cadeautje aangepakt om gedurende de dag een profielfoto van zichzelf te laten maken door een professionele fotograaf.

Aan het einde van de dag is bekendgemaakt dat Daisy Baarda-Maaskant van Fioretti College Hillegom verkozen is tot Z&W docent van het jaar 2023. We feliciteren Daisy met deze award! Felicitaties gaan ook uit naar de andere twee genomineerde docenten, Sandra Wijnaldum (Stad College Almere) en Evelien Oeben (2College Durendael Oisterwijk).

Mocht je deze dag helaas verhinderd zijn geweest, dan bieden de presentaties van de deelsessies en de plenaire sessie van Henno Oldenbeuving je mogelijk nog wat inspiratie.

 

 

 

De sfeer was top en het was leuk om weer oude collega’s tegen te komen!

Het was voor mij de eerste keer. Mooi om dit zo mee te maken.

Goed verzorgd en de workshops die ik heb gevolgd waren erg goed.