Het platform Zorg en Welzijn is voor mij een verbindende factor en een bron van vernieuwende ideeën, het heeft invloed op mijn visie en houdt mij scherp als docent.

Hiske van der Zweep, docent zorg & welzijn, Schoonhovens College

18
december
2022

Even voorstellen: Stephan Steunenberg

Per 1 januari 2023 start ik als regiobestuurder Midden-oost van het Platform VMBO Zorg & Welzijn. Graag wil ik mij via deze weg voorstellen. Mijn naam is Stephan Steunenberg, getrouwd en 2 kinderen (23 en 25 jaar), woonachtig in Apeldoorn. Al ruim 20 jaar in het onderwijs actief in allerlei functies in het vmbo en mbo.

Begonnen als zij-instromer vanuit een mooie carrière in het bedrijfsleven en nu teamleider van de bovenbouw op de vmbo-locatie van Bonhoeffer in Enschede. Daar ben ik verantwoordelijk voor de afdelingen Z&W en HBR. Ik ben enthousiast geworden van de mogelijkheden die grotendeels nog ontdekt moeten gaan worden door meer te gaan samenwerken tussen de vmbo’s, mbo’s en de bedrijven en andere betrokken partijen in de regio of landelijk zoals o.a. TZA (Technologie en Zorg Academie). Op naar een win-win-win situatie voor alle participanten die met de sector Zorg en Welzijn te maken hebben en waar we met elkaar en voor elkaar bouwen aan een platform wat ons samen bindt en ertoe doet. Graag maak ik persoonlijk met jullie kennis tijdens (docenten)bijeenkomsten, maar ook via een afspraak om eens met elkaar koffie te drinken of in Teams elkaar een keer te spreken. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking in het nieuwe jaar. En wens u alvast goede feestdagen toe.